Ny, leken og annerledes nettside for parkeringsselskap

ParkNordic

Park Nordic er en ledende aktør innen parkeringstjenester og drifter av parkeringsanlegg i Norge. For å sementere sin possisjon som “go-to” aktøren innen parkering har CompEdge hjulpet Park Nordic med å utvikle nye nettsider.

Let’s make parking sexy! Slik lød startskuddet for arbeidet og utviklingen av dette prosjektet.

Resultatet er en dynamisk hjemmeside som tar besøkende med på en liten reise gjennom Park Nordics innovative løsninger, tanker og mindset når det kommer til parkering.

Gjennom tett dialog med Park Nordic klarte vi å bryte ned og skaffe oss en oversikt over de forskjellige tjenestene Park Nordic tilbyr. Deretter ble det lagt ned et godt stykke tekstarbeid for å forklare og struktuerer tjenestene på enkel og oversiktlig måte.

No items found.

For å skape et imøtekommende og lekent uttrykk har vi benyttet oss av illustrasjon for å bygge det visuelle universet.

Park Nordic er opptatt av at parkering skal være lekende lett. Derfor valgte vi å gå for en håndtegnet, nesten barnslig, stil på illustrasjonene.

For å forsterke det lekne uttrykket illustrasjonene gir, valgte vi å utvide Park Nordics allerede eksisterende fargepalett med 2 ytterligere blåtoner (navy-blue og baby-blue). De nye fargene i kombinasjon med de lekne illustrasjonene gjør at Park Nordic får en tydeligere og mer distinkt identitet.

Gå til parknordic.no

No items found.

Lyst til å finne ditt konkurransefortrinn?

Adrian Søbyskogen
99 10 84 88
Oops! Something went wrong while submitting the form.