Møteromsløsninger må bare funke

isiScreen

Du kjenner igjen frustrasjonen: du skal hoppe inn i et digitalt møte, og så fungerer det bare ikke. Det er flaut, stressende nok til at du kjenner svetteringene bygge seg opp, og ikke minst, helt unødvendig i 2022. Det trenger ikke være sånn, om du spør IsiScreen. Selskapet med møteromsløsninger som faktisk fungerer.

Markedet for møteromsløsninger er brennhett om dagen, og IsiScreen ville lage en kampanje som folk kjenner seg igjen i. Folk som sliter med eksisterende møterom, og i grunn alle som bruker digital skilting.

No items found.

Første reklamefilm viser de mange ubehagelige, irriterende og flaue situasjonene som oppstår når teknologien ikke spiller på lag.

Mange utsalgssteder benytter tradisjonelle oppslagstavler, og det er ikke alltid enkelt å oppdatere priser og utvalg. For mange krever dette tusj eller teip, og digitale løsninger virker ofte dyrt og unødvendig komplisert. Denne oppfatningen ville vi endre, og for å gjøre det satt vi det hele litt på spissen. Hils på karakteren Steinar - en digital dinosaur, som gjør alt litt ekstra vanskelig.

Isiscreen er en liten aktør, som leverer til de aller største og krevende merkevarene i Norge. I tillegg til gode leveranser og fine referanser, er det viktig å skille seg fra røkla med “trauste aktører i bransjen”, som de kaller det selv.

Ved hjelp av høykvalitetsproduksjoner og reklameformatet gjør de nettopp det, samtidig som de åpner døra for nye kunder.

No items found.

Lyst til å finne ditt konkurransefortrinn?

Adrian Søbyskogen
99 10 84 88
Oops! Something went wrong while submitting the form.