Axel - Verdens råeste CFO

Axdata

Okei, la oss si at du har klart å redusere implementeringstiden til et ERP-system fra 12 til 4 måneder. Hvordan skal du kommunisere det til markedet? For la oss være ærlige: tekniske forretningsløsninger selger ikke seg selv. Uansett hvor gode de er.  

Vi måtte finne en måte å få oppmerksomhet på, i en bransje hvor man drukner i mange av de samme, dølle budskapene. Vi ville lage et friskt pust. Resultatet? Hils på Axdatas nye talsperson Axel - verdens beste CFO.

Axel har en helt unik evne til å gire seg selv opp, en uslåelig drive, og tar alle utfordringer på strak arm. For han er ingen oppgave for stor, ingen sjø for dyp, eller noe fjell for høyt. Du må bare gunne på. Eller “skru på hodet og bli maskin”, som han sier. 

Han er hyret inn for å implementere ERP, og vi møter han under oppladningen. Han kjører full pupp på treningssenteret for å komme i form til 12 måneder med intenst kjør. Men det er en plot twist: det tar bare 4 måneder med Axdatas “Axelerator.”

No items found.

Til Lanseringen lagde vi 3 filmer tiltenkt sosiale medier. Bli kjent med Axel og se hvordan du kan kan kommunisere på en morsom måte - om du bare kommer deg litt utenfor den berømte boksen.

No items found.

Lyst til å finne ditt konkurransefortrinn?

Adrian Søbyskogen
99 10 84 88
Oops! Something went wrong while submitting the form.