Ingen kjenner norsk industri som oss

Tools

Swedol, Univern og TOOLS slo seg sammen og er i dag Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Derfor var det helt nødvendig å forene virksomhetene under èn merkevare og utvikle et nytt budskap som alle kunder og ansatte kan støtte og stå innenfor. For å vise hvor godt TOOLS kjenner Industrien og menneskene som jobber i den - skapte vi reklamekonseptet «Ingen kjenner norsk industri som oss».

Dette ble CompEdge sin største produksjon hittil med flere måneder i planlegging, konseptualisering og pre-produksjon før vi benyttet en uke på opptak. Bli med "behind the scenes":

No items found.

For denne kampanjen så skulle nye bilder tas i de situasjonene som deres kunder befinner seg i, og 1 hovedfilm med 3 reklamesnutter skulle vises på sosiale medier, sendes direkte til kunder og presenteres på skjermer i butikker over hele landet.

Uavhengig av vær og vind, vet vi at det er menneskene bak klærne som betyr noe. Dette var tanken som førte oss ut på havet, til grustaket og inn i fabrikken for å løfte frem akkurat dem: menneskene.

No items found.

For TOOLS handlet denne kampanjen om å ikke glemme hvor man kommer fra og ikke kludre til med det som alltid har vært bærebjelken for hvorfor kundene deres kommer tilbake igjen, år etter år. Fordi “Ingen Kjenner Norsk Industri Som Oss”.

Lyst til å finne ditt konkurransefortrinn?

Adrian Søbyskogen
99 10 84 88
Oops! Something went wrong while submitting the form.