Foreviggjøre kundehistorie med videoproduksjon

Norse

Norse er et digitalt produktstudio som designer og bygger alt av digitale produkter og tjenester - både for startups og etablerte virksomheter. Det fantastiske arbeidet som blir utviklet av Norse fortjener å bli foreviggjort gjennom en veldokumentert suksesshistorie sammen med deres kunder, og èn av disse kundene var Farmable.

Idéen til Farmable oppsto hos norske fruktbønder som opplevde frustrasjon rundt mangelen på teknologi i arbeidshverdagen. Tanken var å skape noe som er enkelt å ta i bruk ved hjelp av en maskin de fleste allerede eier: mobiltelefonen. Norse fikk oppdraget i å lage tjenesten og nå er Farmable tatt i bruk på over 5000 fruktgårder i over 13 land, og fortsetter å vokse. Denne historien ville Norse få på video.

No items found.

En video om en suksesshistorie har det formålet om å betrygge kunden på at man faktisk kan levere det man sier, høre interessante perspektiver fra casen og at en selv får ideer til hva man kan gjøre. En slik video ser man på hvis man er et stykke nede i salgstrakten og derfor fikk vi frihet til å lage en storartet video som kunne vare litt. Faktisk i 3 minutter.

CompEdge researchet casen, utarbeidet plott og en rød tråd gjennom historien vi ønsket å fortelle. Deretter bar det ut på gården sammen med Norse, Farmable og en Fruktbonde.

For Norse har det å produsere opp referansevideoer hjulpet dem i salgsprosesser hvor den potensielle kunden er nysgjerrig på hva man tidligere har gjort. Det har gjort det enklere å tegne et klarere bilde på hvordan man kan samarbeide.

In the end of the day så handler det om å få grønt lys og signaturen. Suksesshistoriene må dokumenteres - en powerpoint er ikke nok lenger.

No items found.

Lyst til å finne ditt konkurransefortrinn?

Adrian Søbyskogen
99 10 84 88
Oops! Something went wrong while submitting the form.