Adrian Søbyskogen holder foredrag om salg og møtebooking for Telenor

Adrian Søbyskogen
04.03.17 17:02

Tenk at jeg fikk muligheten til å stå foran nærmere 100 personer av Telenor sine fremste rådgivere innen digitalisering.

Jeg ble forespurt om å holde et foredrag hvor temaet skulle være ”Digital Møtebooking – fra kald til varm kunde” og det takket jeg selvfølgelig ja til. En glimrende mulighet for meg å kunne spre det glade budskap om at vi er nødt til å tenke annerledes med måten vi jobber på og ikke minst ruste oss opp med helt konkrete arbeidsverktøy som gjør at vi klarer å tilpasse oss hverdagen hvor alt digitaliseres.

I foredraget mitt forteller jeg hvordan vi er digitale og fremstår som ”Innovatører og Nytenkere” når vi selv skal gjøre et innkjøp - det paradoxale er at vi er på helt motsatt ende når vi kommer på jobben og skal selge. Da henger vi etter – ganske fascinerende og faktisk skremmende.

Hvis du vil få med deg hele foredraget mitt kan du se det her, eller lytte til Podcasten på SoundCloud.


Kanskje du også liker

disse historiene om EdgeThinking