Kontakt oss

En melding til vår nye digitale rådgiver

Jonas Bariås
19.11.18 10:51

Kjære nye kollega!

På vegne av alle våre kunder og ansatte; fy søren så heldig vi er som fant deg! Vit det, at selv om du ikke kan alt enda så var det jo nettopp derfor du fikk jobben. Du er ikke en selverklært Norgesmester i digital markedsføring, men du har potensiale til å bli verdensmester. Du sjarmerte oss ekstra mye da du fortalte om hvor faglig ”nerdete” du er på fritiden din når du søker deg ihjel etter inspirasjon om marketing, business, at du har sett på TED Talks i flere år nå og ikke minst at du liker å skrive og snakke om disse tingene.

I alle forhold så er det viktig å sette klare forventninger, og i Norges Råeste Markedsbyrå så kan du forvente å jobbe med kanskje de mest engasjerende kundene du kan forestille deg. Vi fleiper ofte her i Storgata 5 at vi har, siden vi startet for ett år siden, fått mange nye onkler og tanter, fettere og kusiner, brødre og søstre. Du kommer virkelig til å digge det! Samtidig vil de gi deg mange utfordringer som en kundestrateg og markedsfører.

De kommer til å forvente at du forstår businessen deres, at du klarer å sette deg inn i hvilken tone of voice de skal ha i sine markedsaktiviteter og ikke minst at du klarer å skrive artikler som målgruppen deres har lyst til å lese. I tillegg så ligger det i avtalen med kundene dine at de skal ha videoinnhold, derfor så forventer de at du også klarer å samarbeide med videogutta her (som for øvrig er j#vlig flinke) med å fortelle historier med levende bilder. Etterhvert så vil de ønske hjelp fra deg på sosiale medier, inne i HubSpot og en haug av andre ting. Men mer om det når du starter i Q1 2019!

Dette er grunnen til hvorfor utdannelse ikke var så viktig å prate om i intervjuprosessen, fordi alt vi tror på handler om gjennomføring. Vi la jo mest vekt på at du hadde et godt øye for faget - ikke at du skulle ha 10 års erfaring, en doktorgrad og helst svare på alle verdensproblemer før du blir 30. Neida, ingen catch 22 her!

Adrian, det er daglig leder her ja, ba meg skrive til deg at lønnen som du forhandlet deg frem til er OK, at du får en ny telefon hvis den du har i dag blir ødelagt og du kan fritt frem velge deg en ny MacBook Pro. Juhu!

Det er jo ikke så altfor lenge til du starter her, så vær tålmodig i oppsigelsestiden din og ikke brenn noen broer – du vet aldri når du vil få bruk for dem igjen. Og husk å følge med på alt vi gjør hver eneste uke. Da vil du få med deg alt som skjer, til og med lære noe nytt.

Er du klar for å skape en ny markedsføringsteori og bli en del av Norges Råeste Markedsbyrå?

Send inn din søknad til jonas@compedge.no