Alle bedrifter bruker video i sin markedsføring.  Video kan benyttes til å formidle komlekse temaer på en enklere måte, tiltrekke kunder og ansatte. Gjennom video kan du virkelig skille deg ut og vise hvem du er!  ..men hva koster det egentlig?

Vi har delt inn produksjonene i 3 ulike pris-segmenter for å gi en bedre forståelse av hva det er du betaler for. En videoproduksjon er vanskelig å prise uten å vite omfang, kontekst, reisetid, hvor mye utstyr som trengs og hvilken historie som skal formidles, så uansett vil du måtte gi en liten brief først før du får en eksakt pris.

Videoproduksjonen som omtales her er ikke produksjoner tilegnet for TV-reklamer, musikkvideoer eller noe i den type størrelse. Vi snakker om produksjoner som er forholdsvis enkle å kjøpe inn og skal serve noen enkle formål.

Videoproduksjon opptil 30.000 kroner

En videofotgraf og prosjektleder hjelper deg i et studio - eller er på en fast lokasjon (kontoret, utendørs o.l.). For denne prisen får du gjerne en liten workshop i forkant hvor man diskuterer innholdet og brainstormer hvordan det kan presenteres. Dette egner seg perfekt til intervjuer eller enkel informasjonsformidling hvor formålet er å skape enkle videoer til sosiale medier eller kundekontakt. Normalt vil du kunne skape 2 ulike videoer og alt blir klippet, redigert og tekstet for deg.

Se eksempel:

 

Videoproduksjon opptil 100.000 kroner

En mye grundigere jobb med historiefortelling, flere innklipp og kvaliteten på produksjon oppleves mye bedre. Det er sterkt fokus på riktig lyssetting og lyd og utstyret som benyttes beveger seg i premium-klassen. Videoene i denne prisklassen egnes for sterkere historiefortelling, arrangementer, referansevideoer med intervju av flere personer og på flere lokasjoner, mer omfattende bruk av klippe-teknikker, grafiske elementer og tid brukt i "postproduksjon" (ettearbeid). Produksjon krever 1-2 innspillingsdager.

 

Videoproduksjon opptil 200.000 kroner

Prosjektet har en viss størrelse og verdien som skapes av å benytte ferdig produsert video gjenspeiler også prisen som er investert i videoen. Her er det manus, regi og flere produsenter involvert. Denne kategorien kan sammenliknes med reklameproduksjoner hvor målet ofte er merkevarebygging og historiefortelling over tid. . I disse type produksjonen har man gjerne flere møter med produksjon og de kreative hodene er med gjennom hele prosessen slik at ingen overlates til tilfeldigheten. Alt blir produsert med topp-moderne utstyr og tiden i etterarbeid er lengre, men også mye mer engasjerende.

Se Adrian forsøke å forklare en produksjon som denne:

 

Har du en idè om å bruke video?

Video kan brukes til så mye, men vi opplever at altfor mange ikke bruker det i det hele tatt. Har du en idè om hvordan video kan brukes hos dere, så ta gjerne kontakt med oss for sparring og idèmyldring - kanskje vi kan bistå. 

Adrian Søbyskogen
Adrian@compedge.no
tlf: 991  08 488

Kontakt oss

NAVN*
E-POST*
SELSKAP
TELEFON
MELDING
Tusen takk! Du hører fra oss innen kort tid
Oisann! Noe gikk feil...Pass på at du har fylt ut navn og epost