Norges Råeste Praktikant - From Zero to a little bit more than Zero

Sylvio Carvalho Jr.
18.01.19 12:50

Om jeg skal spå årets buzzword i 2020 vil jeg si at det blir resiliens. Om du er like nerdete som meg, så googler du det og finner fort ut at det handler om å bli sterkere gjennom motgang. Hvis du ikke er like nerdete som meg, så holder det å lese her at det handler om å ble sterkere gjennom motgang.

Mitt navn er Sylvio, jeg er student ved OsloMet og har praksis i ni uker her hos CompEdge. I denne bloggserien ønsker jeg å dele med deg litt av hva jeg gjør her på kontoret, inntrykk jeg får av å jobbe med gjengen her og ikke minst banebrytende tanker som kommer til å definere markedet fremover. Dette er uke 1 og jeg gleder meg til å fortelle litt om min reise hit.

I oktober 2018 kontaktet jeg Adrian fordi jeg trengte en praksisplass og ikke orka å jobbe med folk som var stuck i 2010 lenger. Jeg har vært innholdsprodusent en stund, både som ansatt og selvstendig, og det finnes lite som er mer frustrerende enn å komme frem med et forslag du vet kommer til å lykkes, bare for å høre at de som har siste ordet er redd for å prøve noe ukjent. Fader, det er frustrerende. Men så kom en kompis til meg og viste meg NRM. Kult opplegg, men jeg lurte veldig på om hele opplegget var legit. Etter å ha sett noen episoder til forstod jeg at det var det

Jeg tenkte at NRM handlet om å gønne på og gjøre det du vet er riktig, så jeg gjorde det jeg mente var riktig - jeg spurte om jeg kunne være praktikant hos CompEdge i ni uker. Men så måtte jeg vente. Og jeg venta. I to måneder. Så hørte jeg at jeg ikke fikk praksisplass.

For cirka 270 ord siden, nevnte jeg at jeg tror årets buzzword i 2020 blir resiliens, fordi jeg tror at vi er flere som lærer av selskap som CompEdge. Har du sett NRM så vet du at det har vært motgang, de begynte smått, men så har de fortsatt og fortsatt og fortsatt. Det fikk meg til å tenke; hvis de har kjørt på, hvorfor skal jeg gi meg nå? Og her sitter jeg, praktikant hos dem.

Her kommer det beste - dagen jeg kom inn døra ble jeg møtt av en klem, arbeidsoppgaver og ansvar. En ting jeg har vært sint på ute i arbeidslivet er at folk ikke forstår verdi av unge, nye ansatte, men her hos ComEdge opplever jeg at alle har sin stemme. Alles idéer høres på. Det gjør at jeg gleder meg til å komme meg på jobb, selv om jeg vet jeg kommer til å bruke en del av arbeidsdagen min på å montere ting, kaste søppel og vanne moseveggen. Jeg blir satt pris på og mine tanker blir satt pris på. Skal jeg bottomline hele det innlegget her vil jeg si: Kjære arbeidsgiver, kjære sjef - har du ansatt noen, så ta din arbeidstaker på alvor. Hør på hva han/hun har å si, ikke bare av respekt for arbeidstakeren, men også for deg selv! Har du ansatt noen så er det fordi du så noe spesielt der, så bruk det! Særlig unge folk, det er du som er utdatert, ikke dem!

Det blei fort mørkt, det innlegget her. Men jeg lover god stemning videre! Tune inn hver fredag så får du lese litt hvordan det går med meg som Norges Råeste Praktikant!

Nysgjerrig på hvordan jeg oppdaga NRM?

Dette var den første videoen jeg så!

YouTube Ad.jpg