Kontakt oss
Meny
Kontakt oss

En god historie gjør noe med deg

Kroppen vår skiller ut dopamin, oxytocin og endorfiner når vi hører historier som engasjerer oss. Storytelling er i vårt DNA.

Vi er 100% følelsesmessig engasjert i det vi gjør og jobber med selskaper som er like dedikerte. De er uredde, nytenkende, og lidenskapelig opptatt av å fortelle historier som er rå og ekte. Hva er din historie?

Alle elsker en underdog

Historien om David og Goliat er blant de mest kjente som finnes. Det er noe vakkert med en underdog som tar opp kampen med de store og lykkes. 

En spennende reise

Hvert eneste selskap er en uendelig dokumentar. Evner du å få frem de gode historiene som gjør deg og ditt selskap annerledes? 

Gjenfødelse

Albert Einstein fortalte oss at galskap er å gjøre det samme om igjen og forvente ulike resultater. Hva kan du gjøre for å endre spillereglene i din bransje?

Våre kunder jobber med oss fordi vi er dedikerte nerder som utfordrer læreboka. Vi følger med i tiden, er sultne, uredde og går nye veier for å skape langsiktige resultater.

Våre ildsjeler

#333c4e
RamBase-logo---(EPS)_1
telenor-png-unauthorized-usage-of-telenor-logo-shall-be-considered-as-a-violation-of-copyright-and-shall-be-subject-to-legal-action-1180
atea_grey_no_bkg_rgb
480px-Huawei.svg
NOF_Logo_liggende_2017
vaimo-logo
WEBCRUITER_hovedlogo_black
comstor_tag
swedol_logo
Communicate

Åpen dag hos CompEdge

Et litt annerledes frokostmøte
Neste Åpen Dag