Employer Branding

https://cdn2.hubspot.net/hubfs/2752460/boomerang.mp4

Employer Branding 101 E-boka

Lurer du på hvordan man tiltrekker, ansetter, og beholder topp talent? Kelsey har brukt et halvt år på å undersøke og skrive en fagbok om employer branding, sånn at du kan lære grunnleggende prinsipper og best practices for å få de beste folka innen døra, samt beholde de. Last ned og les kunnskapen Kelsey har å dele så står du enda sterkere i kampen om talent.

Last ned e-boka ⟶

DSC08973_EDIT

Employer Branding Podcasten

I reisen for å lære seg alt om Employer Branding, satte Kelsey seg ned med eksperter i fagområdet i Oslo fra selskaper slik som Boston Consulting Group, Accenture, Finn.no og mer. Hun fikk høre om hvordan de jobber med faget, og hva som må til for å oppnå suksess i et trangt marked for talent. Til slutt delte hver av gjestene en hemmelighet om sin personlige tried and true tips for å lykkes med Employer Branding.

Hør på podcasten  ⟶

Sulten på mer?

Hver måned deler Kelsey sine tanker om det siste som skjer i Employer Branding-verden. Hva er det som må til for at en Employer Brand-strategi skal lykkes? Hvordan bruker man en EVP for å kommunisere effektivt viben sin? Hvorfor er det så viktig med bruk av autentisk innhold for å tiltrekke de kandidatene man vil ha? Få med deg alt som skjer i Kelseys Employer Branding-reisen i bloggen.

Les bloggen  ⟶

Kontakt oss