LEDIG DELTIDSTILLING
SKRIBENT / JOURNALIST

Hei du! Når jeg skriver denne stillingsutlysningen får jeg nesten litt prestasjonsangst. Fra og med denne setningen skal jeg forsøke å inspirere deg til å skrive en søknad til oss, slik at du kan inspirere oss og våre kunder. Jeg håper du vil gi et lite vink, det trenger ikke nødvendigvis være 100% klaff på alle punkter - så lenge du er god på å føre pennen.

Dette er CompEdge

Høsten 2017 starter Adrian Søbyskogen selskapet CompEdge. Han har store ambisjoner og det første han gjør er å ansette en videofotograf som hver eneste dag skal filme og dokumentere reisen til det som skal bli Norges Råeste Markedsbyrå. Vi er kommet langt på vei med å få til nettopp dette og alt er nøye dokumentert i vår ukentlige videoblogg. 

For å forstå hva vi har vært igjennom av oppturer og nedturer og virkelig begrave deg i selskapets historie kan du se hele vår videoserie på YouTube. Sjekk ut YouTube kanalen våres her

Dette gjør vi

CompEdge leverer innholdsproduksjon og markedsstrategier
til bedriftsmarkedet i Norge. Noen bedrifter er velkjente og folkekjære logoer, andre er ukjente og til og med nyoppstartede virksomheter. I kjølvannet av vår egen markedsføring (som vi tør påstå er litt mer offensiv og breial enn andre byråer du har sett tidligere) utvikler vi vår egen markedsteori som vi kaller Documarketing. Lær mer om documarketing her.

Tjenestene vi leverer baserer seg hovedsakelig på video, artikler, podcaster, HubSpot og utvikling av markedsstrategi. Vi elsker å få spillerom til å fortelle de virkelig gode historiene, og vi elsker å finne nye metoder for salg og markedsføring. 

Når vi skriver tekster, så skal de skrives på en slik måte at det føles personlig, velment og ekte.

Dette tror vi om deg

Du klarer gjør deg bedre forstått gjennom tekst, enn du gjør muntlig. Kanskje er du en selvlært skribent? Kanskje har du utdanning innen journalistikk? Eller en stor interesse for markedsføring og et ønske om å formidle historier? Du syntes det er spennende å lære nye ting og har en grunnleggende nysgjerrighet i deg.

Jeg tror du er rolig og tålmodig, med beina plantet på jorda. Du jobber godt i team, men foretrekker selvstendig arbeid. Vi tror mest av alt at du er en person som får ting gjort og har gjennomføringskraft. Du er sterk muntlig & skriftlig i både norsk og engelsk .

Selv om du trives med penn & papir / tastatur er du også interessert i å utforske historiefortelling gjennom lyd og bilde.


Dette er arbeidsoppgavene dine

 • Skrive enkle, av og til også omfattende artikler for kundene våre.
 • Finne de gode historiene gjennom intervjuer
 • Lage enkle landingssider i HubSpot/Vev 
 • Skrive tekster og publisere i sosiale medier
 • Skrive enkle, av og til også omfattende manus til videoproduksjoner
 • Jobbe tett med prosjektledere og fotografer
 • Bidra til å styrke vårt kreative og hyggelige arbeidsmiljø

Dette forventer kundene av deg

Kundene forventer at du evner å sette deg inn i deres forretnings -og markedssituasjon. De forventer at du skal bidra til å forsterke deres tone of voice i markedet. De forventer at du kan formulere deg skriftlig, og at du er strukturert og proaktiv. De forventer at du klarer å jobbe tett med videofotografene våre (som forøvrig er j#vlig flinke) med å fortelle historier via levende bilder. Kundene vil spørre deg om nye måter å bruke sosiale medier, Hubspot og en haug av andre ting, men det skal vi sørge for å lære deg :)


Dette vil bli ditt andre hjem


Annet enn lønn og ferie får du


 • En plass på teamet til Norges Råeste Markedsbyrå og en førsteklasses billett til reisen videre
 • Et arbeidsmiljø som minner om en Italiensk "La Familia" hvor ingen ideer er dumme så lenge du kan gjennomføre.
 • Tålmodighet og forståelse for å gjøre feil
 • Egen innlogging til Kolonial for å bestille din favoritt lunsj
 • Tilgang til 20 ulike sorter kaffe på kaffemaskinen
 • En egen hev / senk pult (jada, du leste riktig )

 
Daglig leder har noen tips til deg før du skriver søknad..

Klar for å søke?
Klikk for å bli kjent med intervjuprosessen

Søk på stillingen her