DSC06092

Våre ledige stillinger

Digital Markedsfører

En digital markedsfører kan bety mange ting, men for vår del så handler det om at du har business-teft og er nysgjerrig på å lære mer. Det eneste vi vil er at du blir best på det du ønsker å bli best på. 

Les mer om stillingen her

Videofotograf

Videofotografer er "den nye olja" og sånn blir du verdsatt her også. Vi er konstant på utkikk etter nye videofotografer og hvis du er nysgjerrig på stillingen kan du lese mer her. 

Ledig stilling som Videofotograf

YouTube-Produsent

Vi er stormforelsket i YouTube og det bør du også være. Ikke fordi favoritt-vloggern din er der, men fordi plattformen har et stort potensiale for synlighet og vi elsker å fortelle historier gjennom video. Hva vi legger i YouTube-produsent?

Les mer om stillingen her

Praktikant

En praktikant/intern for oss er en person som kan mer enn å kaste pappen, rydde på kjøkkenet og servere kaffe. En praktikant er en person som har en ubeskrivelig lidenskap for noe og som ønsker å få testet grenen sin på en større arena.

Les om en praktikant-reise her

Og hvis du ønsker å søke som en prakikant kan du sende en mail:
jonas@compedge.no

Skribent

Fra og med denne setningen skal jeg forsøke å inspirere deg til å skrive en søknad til oss, slik at du kan inspirere oss og våre kunder. Jeg håper du vil gi et lite vink, det trenger ikke nødvendigvis være 100% klaff på alle punkter - så lenge du er god på å føre pennen.

Les mer om stillingen her

Hva skjer i intervjuprosessen, spør du?

Til intervjuprosessen