Kelseys Employer Branding 101 E-bok

https://cdn2.hubspot.net/hubfs/2752460/utkast2.mp4

Hvordan rekrutterer og beholder man de beste talentene i bransjen?

Vi mener at Employer Branding er et av de viktigste verktøyene man må ha i skapet når det kommer til kampen om å rekruttere eller beholde de beste talentene i selskapet ditt. Nøkkelen er å ta kontroll over ditt eksisterende rykte som en arbeidsgiver og skape awareness rundt nøyaktig hvorfor dine eksisterende ansatte bør bli og hvorfor attraktive kandidater bør søke. Du må tørre å dele historier gjennom folkene og vise innsiden.

Kelsey har brukt seks måneder på å researche og skrive Employer Branding 101 e-boken for å dele med andre om best practices for å skille seg ut i mengden blant dine konkurrenter. Etter å ha intervjuet ekspertene fra ulike bransjer som BCG, Accenture og Finn har Kelsey samlet tipsene fra de beste i klassen slik at du kan gjøre det samme.

Etter å ha lest ferdig e-boken skal du sitte igjen med kunnskap om hva Employer Branding er og hvordan man fremmer egne historier gjennom folkene. Du vil få innsikt i hvilken plattformer man burde bruke, og hvem som burde være involvert i Employer Branding initiativene som settes.

Last ned e-boken her!