Animatør

Er du en rå animatør?

Vi i CompEdge ser etter en ny, kreativ og engasjert animatør til teamet vårt, og vi håper det er deg!

Før vi forteller deg mer om stillingen, la oss først fortelle litt om oss: Vi er CompEdge Consulting, et markedsbyrå midt i hjertet av Oslo sentrum som strekker seg etter å gjøre ting litt annerledes enn andre.

I dag består vi av 16 engasjerte historiefortellere, som gjennom et spekter av ulik kompetanse jobber for å fortelle våre egne og våre kunders historier gjennom blant annet video, podcast og artikler.

Nå trenger vi en person med skikkelig peiling på animasjon, som jobber like bra med 3D- og 2D-animasjon, og som gjerne har noen grunnleggende tegneferdigheter innabords, for å supplere vår videoavdeling.

Noe av det aller beste med hverdagen som animatør hos oss er at ingen dag vil være lik den forrige! Den ene uken jobber du kanskje med en større og mer omfattende animasjon, mens den neste preges av mange småprosjekter for videoavdelingen.

denne3

Videoavdelingen vil bli din ekstrafamilie innad i CompEdge-familien, og være dem du jobber tettest på. Her møter du en gjeng engasjerte og talentfulle videofotografer, webutviklere og animatører – folk med stor lidenskap for faget sitt. Du blir del av et kreativt miljø med stort fokus på å leke seg, eksperimentere og stadig utvikle den enkelte person, så vel som CompEdge sitt kreative uttrykk.

Men hva med deg? Vi ser for oss at du har et godt øye for tempo, farger og komposisjon, og at du er god i grafisk design, slik at du evner å følge og være kreativ med stilen til kundene våre. Vi håper også at du er flink til å sjonglere ideer: ofte vil det komme tanker og ideer fra kunder eller kollegaer, og det vil være viktig at du kan spille dem gode og utvikle ideene videre på egenhånd.

The holy grail for oss er at du mestrer Adobe-pakken (spesielt After Effects), Toon Boom Harmony, eller et tilsvarende animasjonsprogram.

DSC06340

Det ikke nødvendigvis så viktig at du har en tung utdannelse i bunnen, men heller at du har en del erfaring med – og ikke minst personlig lidenskap og engasjement – for faget ditt. Dessuten veier det tung at du er omgjengelig, åpen og nysgjerrig; en person som det er lett å samarbeide med, både for oss internt og kundene våre. 

Den største fordelen ved å jobbe hos oss er at du blir del av et dynamisk, inkluderende og stimulerende arbeidsmiljø, som sikrer deg en spennende arbeidshverdag. Her får du mulighet til å lede din egen avdeling, ha eierskap over prosjektene dine, samt mulighet for kontinuerlig faglig og personlig vekst.

I tillegg får du konkurransedyktig lønn, en kraftig arbeidsmaskin og nødvendige verktøy, samt tilgang til de nødvendige programvarene du skulle trenge.

Før du sender søknad og portefølje til oss, kan du sjekke ut intervjuprosessen her. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

video

Søk på stillingen her