Compedge_Office_Night.jpg

Lysene slukkes aldri.  

Vi er de første som står opp og de siste som legger oss. Vi setter ekstreme forventninger til oss selv for å overlevere for kundene våre. I 2017 gikk vi høyt ut da vi bestemte oss for å bygge Norges Råeste Markedsbyrå. Det er vi i ferd med å klare.

Selskapene som jobber med Norges Råeste Markedsbyrå
Logo_mark_neg.png
Basefarm Logo
#333c4e.png
maze_logo.png

12 arbeidsplasser

i Storgata 5 

CompEdge Consulting ble startet av Adrian Søbyskogen. Målet var å bygge et byrå for fremoverlente selskaper og hjelpe de med å gå fra 0-100 på kortest mulig tid. CompEdge har på rekordfart blitt anerkjent som et av de viktigste stoppestedene for nytenkende salgsaktiviteter gjennom tekst, lyd og video. Hele bedriften har blitt bygd opp gjennom vår videoserie Norges Råeste Markedsbyrå (NRM) på LinkedIn og YouTube. 

Alle ansatte er involvert

Derfor er vi så forskjellige

Alle våre ansatte er involvert i kundeleveranser, det betyr at vi er positivt tvunget til å rekruttere mennesker som har ulik kompetanse. Noen av oss har fullført lengre utdannelser, andre har droppet ut av prestisjetunge skoler - og noen har ikke gått på skole i det hele tatt. CompEdge ansetter mennesker som har potensiale til å bli verdensmestere og ikke folk som tror de er Norgesmestere.