Kontakt oss
Meny
Kontakt oss
Compedge_Office_Night.jpg

Lysene slukkes aldri.  

Vi er de første som står opp og de siste som legger oss. Vi setter ekstreme forventninger til oss selv for å overlevere for kundene våre. I 2017 gikk vi høyt ut da vi bestemte oss for å bygge Norges Råeste Markedsbyrå. Det er vi i ferd med å klare.

INBOUND

Awesome Skills
100%
Vi forstår hvorfor kundene dine tar kontakt med deg. 

VIDEO

Awesome Skills
100%
Vi produserer fantastiske historier med levende bilder. 

KUNDEREISER

Awesome Skills
100%
Vi vet hvilke forventninger du er nødt å til å levere på. 

STORYTELLING

Awesome Skills
100%
Vi kan fortelle historier som skaper engasjement og tillit.
Disse selskapene jobber med Norges Råeste Markedsbyrå

11 arbeidsplasser

i Storgata 5 

CompEdge Consulting ble startet av Adrian Søbyskogen, en av Norges fremste salgs- og markedshoder. Målet var å bygge en plass for fremoverlente selskaper og henvende seg til når de skulle gå fra 0-100 på kortest mulig tid. CompEdge har på rekordfart blitt anerkjent som et av de viktigste stoppestedene for nytenkende salgsaktiviteter gjennom tekst, lyd og video. Hele bedriften har også blitt bygd opp gjennom en svært populær business-serie på LinkedIn og YouTube. 

Act Theme - Image

Alle ansatte er involvert

Derfor er vi så forskjellige

Alle våre ansatte er involvert i alle kundeleveranser noe som betyr at vi er positivt tvunget til å rekruttere mennesker som er ulike i kompetanse. Noen av oss har fullført lengre utdannelser, andre har droppet ut av prestisjetunge skoler - noen har ikke gått på skole i det hele tatt. CompEdge ansetter mennesker som har potensiale til å bli verdensmestere og ikke folk som tror de er Norgesmestere. 

Våre verdier

Som alltid viser riktig vei

1

Lidenskap

Vi er rundingene som ikke passer inn i firkantene og det er vi stolte av. Lidenskapen for å bane vei til en ny måte og drive salg og markedsføring på, er med oss hele tiden. Denne lidenskapen gjør at vi sier nei der andre sier ja, og vi er stille når andre er høylytte. 

2

Selvsikker 

Vi er ydmyke der hvor vi ønsker å lære, men vi blir aldri vippet av pinnen av vår filosofi som er dypt innprintet i selskapet og hos alle våre kreative sjeler. Vi har en udødelig tro på at det vi gjør er riktig. CompEdge skal ikke være noe for alle, men vi skal være alt for noen. 

3

Intuisjon

En stor del av arbeidet vi gjør for oss selv og for våre kunder er vanskelig å måle - selvom det gir resultater. Vi stoler på vår intuisjon og magefølelse. Rasjonelt så vil mye av det vi gjør ikke gi mening og derfor er det så viktig for oss å ha en sterk gut-feeling. Den har vi.