Kontakt oss
Meny
Kontakt oss

Åpen dag hos CompEdge

Ny inspirasjon og spennende workshops om salg og markedsføring

Åpen Dag - et litt morsommere frokostmøte

14. januar, 2019

Hvordan kan bedrifter bruke Youtube?

hos CompEdge

Gjest: Kommer

Mer enn 3 millioner nordmenn bruker Youtube hver måned, men likevel er det så godt som ingen norske selskaper som bruker kanalen seriøst. Vi viser deg hvordan du lykkes med innhold og annonsering. 

Meld deg på 14. januar
Robot.png

4. desember 2018

Bruk av chatbot i salg og markedsaktiviteter

hos CompEdge

Gjest: Kommer
Chatbotene er kommer for å bli, men tør du å gi teknologien større ansvar enn å være et sentralbord som svarer på enkle spørsmål? Vi i CompEdge har utforsket noen av mulighetene, og ønsker å vise deg hvordan du kan implementere en chatbot i salg- og markedsaktiviteter.
Chatbot Åpen Dag.jpg
copSublogo.png

6. november, 2018

Innholdsproduksjon i tradisjonelle bransjer

hos CompEdge

Hvordan skaper du innhold som vekker følelser? I CompEdge jobber vi daglig for å utfordre etablerte tankesett, og vet hvordan du bør gå frem dersom du ønsker at det er ditt innhold som huskes av alle innlegg vi eksponeres for hver dag. 
3.png
geohsnap på åpen dag

9. oktober, 2018

Hvordan kan bedriften din bruke Snapchat?

hos CompEdge

Gjest: Geeohsnap

Visste du at en av verdens mest kjente kreative Snapchattere er fra Norge? Geir Ove "Geeohsnap" Pedersen har jobbet med selskaper som Nike, Airbnb og Walt Disney, og 9. oktober kommer han til oss for å inspirere deg til å ta Snapchat mer på alvor. Du vil også få lære om og teste hvordan vi driver med nyskapende salgs- og markedsaktiviteter. 

DSC01893.jpg
thomasmoen.jpeg

7. september, 2018

Facebook-kampanjen alle bedrifter bør bruke

hos CompEdge

Gjest: Thomas Moen

7. september får vi besøk av Facebook-guru Thomas Moen, som skal holde en spennende workshop, hvor du blant annet vil lære hvordan du oppnår bedre resultater - uten å bruke mer penger. Du vil også få føle på hvordan vi benytter videoproduksjon, podcast og Hubspot i våre salgs- og markedsaktiviteter. Velkommen!

Hva er inbound marketing?

Last ned eboken og få en innføring 
Last ned ebok