Personvernerklæring
Nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Compedge Consulting AS (heretter kalt Compedge) sine nettsteder. Compedge Consulting AS (org. no. 915 728 863) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.compedge.no og tilknyttede websider/landings-sider. Compedge er underlagt Norges Lov hva gjelder personvern, personopplysninger, taushetsplikt, kommunikasjon m.m. Ta kontakt med Compedge for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles
Compedge samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.
Eksempler på informasjon som innhentes:
- Firmanavn
- Navn/Etternavn
- Firmaadresse/fakturaadresse
- Telefonnummer og e-postadresse
- Informasjon om din bruk av nettsiden og e-post, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleser-innstillinger, IP-adresse, tidspunkt, sted og enheter
- Relevant og overfladisk informasjon om selskap, antall ansatte, omsetning el.

Hvordan informasjon innhentes?
Compedge samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. Informasjonen innhentes ved at en sporings-kode fra underleverandøren Hubspot legges til i e-posten som utsendes til den gitte kontakten.

Eksempel på selv utfylt skjema:
- Kontaktskjema med diverse spørsmål
- Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
- Når man laster ned dokumenter som e-bøker fra våre nettsider
- Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes er
- For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
- For å kunne sende relevant informasjon
- For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
- For å kunne vise relevant innhold til den gitte kontakten ved betalt annonsering på andre nettsider og plattformer

Vi bruker cookies for å lagre informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne tilpasse produkter, tjenester og nettsiden best mulig for våre kunder. I tillegg lagres informasjon om tidspunkt og lengde for besøk og e-post korrespondanse, samt hvilke undersider som er besøkt. Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby de mest relevante produktene og yte best kundeservice. I en e-post korrespondanse så vil vi ha tilgang til informasjon om tidspunkt, sted og hvilken enhet som blir brukt av kunden. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på
www.compedge.no og tilknyttede websider/landings-sider lagres i vårt CRM-system og Hubspot, vårt automatisert markedskommunikasjons verktøy.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vår kontaktperson.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Compedge kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Compedge.

For mer informasjon om Hubspot sin personvern-policy, klikk på lenken:
https://legal.hubspot.com/privacy-policy

Informasjonskapsler(cookies)
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Informasjonskapsler (Cookies) er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside. Filene blir automatisk slettet etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, men dette kan administreres om ønskelig. Informasjonskapslene inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted. Du kan til enhver tid endre innstillingene for cookies i nettleseren din. Du vil ved første besøk på vårt nettsted få et spørsmål om du godtar våre cookies. Dersom du navigerer deg videre uten å endre innstillingene dine antar vi at du godtar cookies på Compedge-nettstedet.

Rettigheter
I henhold til Norges lov - Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) har du som bruker av nettsidene våre rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Compedge ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Compedge Consulting AS
Adresse: Storgata 5, 0155 Oslo
Mail:
jonas@compedge.no
Mobil: +(0047) 930 14 044

Kontakt oss

NAVN*
E-POST*
SELSKAP
TELEFON
MELDING
Tusen takk! Du hører fra oss innen kort tid
Oisann! Noe gikk feil...Pass på at du har fylt ut navn og epost