shutterstock_305148257.jpg

Digital annonsering

Vi forstår sosiale medier, Youtube og Google

Alle kan lage en bedriftskonto og dele innhold på sosiale medier og Youtube, men har du kunnskapen som kreves for å være relevant for brukerne? Vi forstår hva slags modus folk er i når de benytter de Facebook, LinkedIn, Snapchat, Instagram, Youtube, Google og kan hjelpe deg med å lykkes med både innhold og annonsering.  

Kontakt oss

YouTube Ad.jpg

Verdens største videoplattform

Youtube er en arena for underholdning, læring og passer perfekt for norske selskaper som ønsker å fortelle gode historier og  leverer profesjonelle tjenester, tekniske løsninger og produkter folk ønsker å lære mer om. Faktisk bruker mer enn 3 millioner nordmenn Youtube hver måned, men likevel er det så godt som ingen norske selskaper som bruker kanalen seriøst. 

Hva gjør Snapchat annerledes?

På Instagram og Twitter følger du gjerne hvem som helst - både folk du kjenner, tankeledere, kjendiser og så videre. På Facebook godtar du venneforespørsler fra alle som er i nærheten av å være en bekjent. Men du legger ikke til hvem som helst på Snapchat. Så hvordan kan du utnytte appen som brukes av over 2 millioner nordmenn hver eneste dag? 

Sjekk ut våre dedikerte podcastserier

Vil du vite hva som må til for å lykkes med innhold og annonsering på Youtube og Snapchat? I ekte CompEdge-ånd har vi dokumentert og delt reisen hvor vi blir kjent med både Youtube og Snapchat med dedikerte podcastserier. Ved å ta et dypdykk i plattformene som folk bruker, men ingen norske selskaper utnytter, kan du stole på at vi virkelig forstår hva slags modus folk er i når de benytter de ulike kanalene. 

Sjekk ut våre podcaster

   
← Tilbake til tjenester