Garasjen i Storgata 5

Stedet for ting du
ikke visste du trengte. 

Et samarbeid med CompEdge er noe spesielt. 

Alt på ett sted

I CompEdge jobber det mennesker med ulik fagkunnskap, forent av ekte lidenskap for markedsføring. Vi produserer video, podcast, artikler og hjemmesider. Vi hjelper deg med strategi, merkevare og annonsering. Inngår du et samarbeid med CompEdge, vil du til å se og høre mye fra oss. Det er sånn vi jobber; det skal føles som at du alltid kan ta en tur i garasjen for å finne det du leter etter og ikke visste at du trengte. 

DSC06675

Vi føles som dine ansatte

Vi er ikke en trussel for eksisterende markedsavdelinger, men en forlengelse av den. I stedet for at du skal investere i en ansatt som håndterer salg og marked litt halvveis, vil et samarbeid med CompEdge gi deg et eget team - sammensatt for å hjelpe deg på best mulig måte. Vi samarbeider tett og intimt med kundene våre og jobber for at du skal føle at vi er en del av selskapet ditt.

DSC08763

Når du ønsker å vokse

Alt vi gjør handler om å skape vekst. Enten målet ditt er å øke salg, få flere ansatte eller sterkere merkevare. Vi vet hva som skal til for at folk skal bry seg om innholdet du deler. Våre metoder hjelper deg med å bli en større del av hverdagen til folk. 

Adrian-Søbyskogen-CompEdge-Norges-Råeste-Markedsbyrå

Book en introduksjon

Noen av våre ambassadører

NY FearnleySecuritiesknute-CMYK
BlueTree_logo_dark_blue
Communicate
maze_logo
Logo_mark_neg
Rambase-icon-Rambase-dark
supplier-placeholder
comstor_tag

Alt vi snakker om gjør vi selv.

Hvis du følger CompEdge, har du fått muligheten til å bli kjent med folka bak logoen. Du vet hva vi kan og hvorfor vi gjør ting på vår måte. Du vet hvordan vi jobber for å innovere og skape nye metoder for å drive salg og markedsføring, og hvorfor vi utfordrer pensum. For oss gir det ikke mening å snakke om noe vi ikke har erfart selv.

Jevnlig åpner vi dørene og lærer vi bort våre metoder med et annerledes frokostmøte vi kaller for Åpen Dag. Målet vårt er å inspirere deg til å teste nye ting og tenke annerledes. 

Neste Åpen Dag