shutterstock_305148257.jpg

Videoinnhold som skiller seg ut 

En uslåelig kombinasjon

Vi konsumerer mer visuelt innhold enn noen gang. Med bilder og lyd kan du dokumentere hendelser, formidle følelser, benytte virkemidler og fortelle historier på en unik måte. I CompEdge er vi overbevist om at du må fortelle innhold som er rått og ekte trumfer det som er pyntet på. Vårt team består av fotografer og designere som brenner for god storytelling og vet hva som kreves for at ditt innhold skal skille seg ut i feeden til personene du ønsker å treffe. 

 

videoprodukson MASTER

Hvordan blir du husket? 

Dersom du skal forholde deg relevant på lang sikt og bli husket av personene du ønsker å nå, må du derfor være villig til å dele det du aldri har delt og by mer på deg selv enn du noen gang har gjort. 

Med usminket innhold vil du oppfattes som troverdig, og de som følger deg vil få genuin kjennskap til menneskene, metodene og engasjementet som gjør ditt selskap unikt.

Derfor er vi annerledes

I CompEdge jobber vi ikke prosjektbasert, men inngår giftermål med våre kunder. Ved å jobbe på denne måten oppnår vi et følelsesmessig eierskap og en sterk, gjensidig relasjon, som bidrar til å sørge for at innholdet vi skaper skiller seg ut.

Vi lager først og fremst videoserier, men også med videoer fra events, i forbindelse med promotering, avtaleforslag og med faglig innhold for våre kunder. 

Videoserier bygger sterkere merkevarer

Ingenting gir andre muligheten til å forstå hvorfor du er annerledes og lære deg å kjenne bedre enn reisen din. Ved å dele unikt innhold kontinuerlig, vil du også sørge for å være relevant for målgruppen din over tid. 

Fremfor å måtte resirkulere en polert video som presenterer selskapet ditt på en overfladisk og upersonlig måte - noe både vil oppleves som støy av følgerne dine og kveles av algoritmene til sosiale medier, vil du også oppnå å bli en etterlengtet del av hverdagen til de som følger deg.

I vinduet under kan du se første episode av videoserien til Maze Feedback:

act-case-study-card-img4.jpg
“Når video virkelig treffer er det ingenting som stopper sulten etter mer innhold. Vi vet hva som kreves for å fortelle gode historier på en god måte, og fokuserer på den mest kjente relasjonen vi har - andre mennesker, og forsøker å vise deres engasjement, kunnskap og metoder på en usminket og ekte måte."
Christer Runde - Chief Cinematographer
   
← Tilbake til tjenester